Helsingborg Judo Open och Hajime Cup

Idrottsnytt

Den 30 mars var det återigen dags för Helsingborg Judo Open. Aktiv Judo ställde upp med sex aktiva som gjorde finfina resultat.

Wilda och Joel presterade en väldigt fin judo och fick  guld i sina ordinarie klasser samt  dubblerade och tog även guld i dessa klasser. En stark insats gjorde även Rebecca med silver och guld efter fina matcher. William, som inte har tävlat på ett tag, gjorde comeback och knep ett brons men som lika gärna kunde blivit ett silver. Maxim som går första året i U18 gjorde fina matcher och fick med sig ett brons hem. Nelli som också är förstaårs U18  mötte tufft motstånd och kämpade väl.

Som klubb placerade vi oss som tredje bästa klubb utav 36 klubbar.

Wilda Wittgren U13 +48 Guld

Wilda Wittgren U15 -52 Guld

Joel Hedenblad U18 -81 Guld

Joel Hedenblad U21 -81 Guld

Rebecca Sandberg U21 -63 Guld

Rebecca Sandberg U18 -63 Silver

William Brantebäck U15 -46 Brons

Maxim Mocanoski U18 -81 Brons

 

Hajime Cup

Aktivt medalj regn i Hajime Cup i Varberg till Aktiv Judo. Där Aktiv var uteslutande bästa klubb och dominerade i samtliga ålders och viktklasser som vi ställde upp i. Coacher för dagen var våra egna judoka Ella och Nora Nyby som tog hand om de tävlande väl. Debutant för dagen var Oliver Persson som gjorde jättefina matcher och tog ett guld. I U11 tävlade Nermin Besic och Alfred Jorpes som tog varsina guld efter en starka insats. Olle Nyby som gjord comeback efter ett tävlingsuppehåll sprutade av energi och tog ett guld. Priset för tävlingens snabbaste Ippon-kast tog Wilda Wittgren på 4 sekunder. En riktig aktiv helg med mycket aktiv judo  

Oliver persson U9 Guld

Nermin Besic U11 Guld

Alfred Jorpes U11 Guld

Olle Nyby U13 Guld

Wilda Wittgren U13 +48 Guld

Wilda Wittgren U15 -52 Guld

Andrea Mocanoski U15 -57 Guld

Andrea Mocanoski U15 -63 Guld

Nellie Ernst U18 -57 Guld

William Brantebäck U15 -46 Silver

Edin Besic U15 -46 Brons

Johan Johansson,

Aktiv Judo