Hector ska rädda Scotten

Samarbetet med Mikael Sandberg gjorde att Hanhals hockey nu har en ny målvakt. Scott Hector har ritat på ett kontrakt och går därmed från tvåan till ettan.

Hanhals har ett helt nytt målvaktspark inför den här säsongen. Sedan tidigare var Arvid Söderblom klar. Han kompletteras nu med Scott Hector, som ursprungligen kommer från Mölndal, men senast spelade med Osby i division två.

– Nu blir det en ny miljö och en högre division och att då få ha en målvaktstränare som känner mig sedan innan, gör att steget blir mindre och det gör det också förhoppningsvis lättare att komma in i det nya, säger Scott Hector i ett pressmeddelande.

Hector har tidigare spelat juniorhockey med Hanhals, säsongen 2013/14. Han ser fram emot att göra comeback i Kungsbackalaget, nu som senior.

– Klubben har ju utvecklats väldigt mycket sedan jag var här senast och många av de planer som fanns då är nu förverkligade. De ansvariga ledarna vet verkligen vad som krävs för att lyckas och man verkar ju också ha tålamodet för att bli framgångsrika över tid, säger Scott Hector.

Tobias Sandblom

0300-68 18 61

tobias.sandblom@kungsbackaposten.se