Jesper Gustavsson återvänder till HK Aranäs. Utlåningen från Ystads IF gäller till och med januari-uppehållet. Arkivfoto: Charlotte Gad

Aranäs värvar mitt under säsong

Aranäs gör en dundervärvning – mitt under brinnande säsong. Skytten Jesper Gustavsson återvänder, åtminstone fram till jul.

– Det ska bli riktigt skoj, säger ”Jeppe”.

Jesper Gustavsson har inte fått spela så mycket som han vill för Ystads IF, som ligger fyra i Handbollsligan. Nu lånas han ut till moderklubben fram till januari-uppehållet.

– Min tanke var inte att återvända till Aranäs på det här sättet, men det ska ändå bli kul givetvis. Jag vill spela matcher och det har jag inte fått göra i Ystad, säger Gustavsson.

Han och sambon har lägenhet i Sveriges sydligaste stad. Efter samtal med sambon lämnar han henne några veckor för att återvända norrut.

– Vi har bollat frågan fram och tillbaka. Jag har även snackat med båda klubbarna och har kommit fram till att detta blir bästa lösningen. Nu ska jag bo hemma hos mina föräldrar igen, eller kanske hos min syrra.

Vad kan du tillföra Aranäs?

– Förhoppningsvis kan jag hitta tillbaka till den form jag var i tidigare. Och dessutom se till att Aranäs kniper lite poäng. Jag har redan fått meddelanden från flera i Aranäs och de tar det på rätt sätt. Målet är att komma tillbaka i bättre form, men jag vet ju inte vilket håll det kommer att gå åt. Förhoppningsvis påverkar miljön mig positivt, säger Jesper Gustavsson.

Aranäs ligger för tillfället nia i tabellen och möter på söndag Guif hemma.

Tobias Sandblom

0300-68 18 61

tobias.sandblom@kungsbackaposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar