Frillesås föll mot Rättvik på bortaplan

Frillesås fick se sig besegrat i mötet med Rättvik på bortaplan i Elitserien herr i bandy, med 4–8 (3–3).

|
Rättvik vann mot Frillesås

Frillesås fick en bra start på matchen. Fredrik Brandin gjorde målet framspelad av Elias Modin, redan i sjunde minuten.

Rättvik kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Christian Mickelsson på pass av Arvid Kihlström, i åttonde minuten.

Frillesås tog ledningen på nytt i 21:a minuten, genom Jakob Jenefeldt på pass av Fredrik Johansson.

Rättvik kvitterade till 2–2 i 25:e minuten, genom Alfred Rustas.

Frillesås tog ledningen på nytt i 35:e minuten, ännu en gång genom Fredrik Brandin framspelad av Robin Björkestam.

Rättvik kvitterade till 3–3 i 38:e minuten, genom Rasmus Plan på pass av Arvid Kihlström.

Rättvik hade övertaget i andra halvleken. Laget inledde målskyttet i 53:e minuten genom Christian Mickelsson, och gick upp till 7–3 innan Frillesås svarade.

Innan matchen var över hade Rättvik gjort 8–4.

Rättviks Christian Mickelsson gjorde fyra mål.

Rättvik stannar därmed på 14:e plats, och Frillesås på 13:e plats, i tabellen.

Onsdag 22 december 19.00 spelar Frillesås hemma mot Västerås.