Vilken krogmat är egentligen den bästa?

När Kungsbacka-Posten publicerar årets fjärde poddavsnitt handlar det om bra krogmat, träning och om roliga ordstäv. Programmet gästas av tusenkonstnären, Fredric Askerup.

Många har sett Fredrik Askerup på Den Stora Morgontidningens förstasida. För GP gör han något som kallas krogkollen och Askerup gillar mat och smaker. Så till den milda grad att han kan bli arg om dåligt krubb serveras.

Fredric, eller ”Freddan”, är även sportreporter på Kungsbacka-Posten och personlig tränare. Han beskriver sig själv som ”en ganska spretig person”.

Dessutom snackar vi om ett bättre namn på den förlamande stressen på långa kassaköer, goda nyheter, annorlunda ordstäv och om att äta pho (uttalas fö).

Lyssna gärna!

Mats H Ljungqvist

mats.h.ljungqvist@kungsbackaposten.se

Tobias Sandblom

tobias.sandblom@kungsbackaposten.se