Anita Elfving fick efter mötet ta emot en vacker bukett med rosor.

Träff på Spinnaren

Parkinsonföreningen

Parkinson Kungsbackas sista höstträff skedde den 5/12, då vi träffades på restaurang “Lilla Spinnaren” i Lindome. Vi var 22 personer som förväntansfulla skulle pröva på något nytt. Restaurangen är lättillgänglig för både rullstolar och rollatorer, vilket är nödvändigt för många. Eftersom vi bokat i god tid, öppnades restaurangen enkom för oss, fastän det var tisdag. Öppet från torsdag tom söndag annars. Vi fick sitta i ett lagom stort rum. Det blir mer intimt då och vi kan lätt prata med varandra.

Först en god sallad med hembakat bröd och smör. Därefter valde allesammans ångad torskrygg med en god vitvinssås, potatis och tillbehör i form av olika tillagade grönsaker. Måltiden avslutades med kaffe + kaka.

Vi var alla mycket nöjda med maten och servicen på denna restaurang, så vi återkommer gärna! Ett stort tack till personalen, som var så tillmötesgående. Det blev sedan litet information om framtiden i föreningen och behovet av en ny ordförande.

Undertecknad fick mottaga en vacker blomsterbukett av föreningen, som uppskattades mycket. Stort tack till alla medlemmar, det är ni, som gör att det är roligt att engagera sig och framför allt att vi har trevligt vid våra träffar.

Anita Elfving

Relaterade artiklar
Fler artiklar