Ta bästa augustibilden – vinn ett presentkort

Nu går sommaren in på upploppet och kvällarna blir mörkare igen. Då är det hög tid att ta fram kameran och föreviga kräftskivan, kvällsdoppet, segelturen eller något annat som fångar den rätta augustikänslan och skicka in bilden till Kungsbacka-Posten bildtävling. Förstapriset är ett presentkort på 500 kronor.

ANNONS
|

Augusti är månaden då sommaren går in i ett lugnare tempo. Många avslutar sin semester, men det är fortfarande långt kvar till höstrusk och vinterkyla. Vad kan då vara bättre än att fånga det där riktigt magiska ögonblicket på bild och delta i Kungsbacka-Postens tävling om bästa augustibilden?

Reglerna är enkla: Bilden ska vara tagen i Kungsbacka kommun under augusti och det är max fyra bilder per person som gäller. Självklart skriver du en kort bildtext om var bilden är tagen och bidraget mejlar du sedan till redaktion@kungsbackaposten.se

Glöm inte att ange ”Månadens Bild” i ämnesraden och skicka med dina kontaktuppgifter, adress och telefonnummer, för det kan ju bli så att just ditt bidrag utses till det bästa av Kungsbacka-Postens bildjury.

ANNONS

Vinnaren utses i september och förstapriset är ett presentkort på 500 kronor på Kungsmässan.

Så tävlar du om Bästa augustibilden

Mejla in bilden till redaktion@kungsbackaposten.se.

Max fyra bilder per person och månad.

Kravet är att bilden ska vara tagen i Kungsbacka kommun under den aktuella månaden.

Skriv var och när bilden är tagen.

Skicka med dina kontaktuppgifter.

LÄS MER:Sara tog månadens bästa bild ”Det här ögonblicket ville jag fånga”

LÄS MER:Fototävlingen avgjord – Emma tog vinnarbilden

LÄS MER:Lars tog månadens bästa bild: ”Gråskalan blev bra”

ANNONS