Reunion för Tölö P93

Lördagen den 15/9 samlades Tölö IF P93 Fotboll för en Reunion.

1999 startade många fotbolls sugna sexåringar i Tölö IFs fotbolls skola på Hamravallen. Och nu när de alla i år fyller 25 år och är vuxna har vi bjudit in våra killar till en Reunion.

Vi ledare hade under flera år skojat om att det är dags att träffa killarna igen. Sagt och gjort …..

Tanken var dels att få träffa vår fantastiska killar och se hur de utvecklats med utbildning och jobb och dels för att de skall dra nytta av varandra och det nätverk som de tillhört under många år med träningar, matcher, cuper, läger etc.

Uppskattningsvis har vi under alla dessa år varit ett 40 tal grabbar som har spelat med åldersgruppen som barn, ungdom och sedan som vuxna spelare.

Via sociala medier skickade vi ut en inbjudan trots att killarna numera bor utspridda i Sverige. Vi startade en inbjudan i vintras för att vara ute i god tid och till slut lyckades vi samla ihop 22 killar och 7 ledare denna lördag.

Vi träffades i en lokal i Kungsbacka på eftermiddagen med mingel. Stefan Hemlin hade sammanställt ett fotocollage med många härliga bilder från olika år. Lars-Olof Johansson hade gjort ett quiz med fotbollsfrågor som relaterar till våra upplevelser tillsammans.

Vi fortsatte kvällen med middag på restaurang Harrys.

En stor ära att få träffa alla dessa killar som vi har haft nöjet att följa och träna till att bli unga vuxna med goda värderingar såsom att hjälpas åt att bygga ett lag där alla är en viktig pusselbit. Vidare med andra viktiga värden såsom laganda, kämpaglöd, träning/uthållighet, respekt för varandra och motståndare, lyssna på varandra samt inte minst lära sig att samarbeta. Under många år lärde vi killarna att det är viktigt med att passa tider, delta på träningar och matcher, ha roligt tillsammans och att vara en del av en större helhet – ett lag.

Att få följa dessa killar genom alla åren har varit en fröjd. Vi ledare har lagt ner mycket av vår ideella tid med resor, träningar/matcher, cuper och läger både i Sverige och i Europa. Vi har haft förmånen att vara en stor ledargrupp med ett tiotal ledare och många engagerade föräldrar.

Och vi är otroligt stolta att få ha gjort denna resa tillsammans med er! Fantastiskt roligt att få träffas på denna återträff och skratta och minnas våra fotbollsår tillsammans. Spännande att få diskutera framtiden med jobb och karriär och få höra er syn på detta.

Vi önskar er varmt lycka till med allt framöver!

Bästa hälsningar från oss ledare.

Stefan Hemlin, Lars-Olof Johansson, Lars Lidén, Robert Axlund, Lars Rambäck, Mats Porsgårn och vid pennan Magnus Wiking.