Premiär i Riksfyran

Tölö GF Helgen den 20-22 april var Tölö Gymnastikförenings Trupp Indigo, som är ett härligt gäng tjejer födda 2002-2006 och som tränar fyra gånger veckan, i Göteborg och tävlade Riksfyran: Dam 13-16 år, en tävling med lag från hela Sverige. Detta var tjejernas första rikstävling och första gången som de tävlade med sitt nya fristående som de lärt sig på bara några månader. De utförde även kanonvarv på både tumbling och trampett där många körde övningar de aldrig kört på tävling förut. 

Denna gången blev det ingen final, men med 3:e högsta tumbling-poängen i deras pool, en fantastisk fin premiär av friståendet, höga volter på trampetten och med världens roligaste helg med massor av skratt, god hotellfrukost, härlig gemenskap och stolta ledarglädjetårar kan vi inte vara annat än supernöjda.

Tack för en fantastisk helg och tävling tjejer, ni är verkligen bäst och vi ledare är galet stolta över er och vi blir tårögda när vi ser eran gemenskap, kärlek till laget och hur ni stöttar varandra. Tack även till alla som kom och hejade på oss i helgen och som möte oss med applåder och fina ord när vi kom ut från tävlingen, ni är helt fantastiska!

Elin Bengtsson & Micke Wijk