Först blottade han sig och onanerade utanför tåget. Sedan gjorde han samma sak på tåget. Nu åtalas 31-åringen. Arkivfoto: Charlotte Gad

Onanerade på tåget – ”Kunde inte motstå det”

31-åringen drog ner byxorna och onanerade på tåget. Framför ögonen på en kvinna och hennes treåriga dotter. Nu åtalas han för sexuellt ofredande.

– Jag kunde inte motstå det, säger mannen i förhör.

Många såg mannen blotta sig och onanera. Men två kvinnor var värst drabbade. En av dem berättade hur hon promenerade på Tingbergsvägen mot stationen. Plötsligt hörde hon en man skrika på andra sidan gatan. Kvinnan blev rädd och sprang mot Pressbyrån på Kungsbacka station.

Väl vid Resecentrum kom 31-åringen tillbaka. Denna gång hade han dragit ner byxorna, visat penisen och börjat onanera. Två män föste bort 31-åringen.

Men han kom ombord på tåget. Där gjorde han samma sak framför en kvinna och hennes treåriga dotter. Kvinnan säger i förhör att hennes dotter troligen inte förstod vad som hände och att hon lyckades få iväg mannen.

31-åringen erkänner det han anklagas för.

– Jag kunde inte motstå det och det stämmer det de säger. Jag har gjort det både på tåget och utanför tåget, säger 31-åringen i förhör.

Mannen nekar till brott.

Tobias Sandblom

0300-68 18 61

tobias.sandblom@kungsbackaposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar