Arkivfoto

Misstänks ha slagit man med vägpinne

En grillkväll slutade i ett bråk där en man misstänks ha slagit en annan med en vägpinne. Nu åtalas han misstänkt för misshandel.

Det var i somras i Frillesås som händelsen inträffade. De båda männen var båda på samma tillställning utan att känna varandra sedan tidigare. När någon i sällskapet, enligt målsägandes uppgifter, kommenterade att den misstänkte mannen hade hunden i kort koppel så blev mannen upprörd och gick i väg.

En kvinna i sällskapet gick efter och målsägande följde också med. Mannen ska enligt både kvinnan och målsägande ha varit hotfull och hållit i en vägpinne som han också slog målsägande med flera gånger.

Enligt kvinnan ska mannen också slagit målsägande med knytnävesslag varav ett ska ha träffat så illa att mannen för en kort stund tappade medvetandet.

Den misstänkte mannen som är i medelåldern hittades av polis sovandes på golvet i sitt hem. I förhör har han inte kunnat varken förneka eller erkänna brott eftersom han säger att han inte minns något av bråket. Enligt polisen var mannen också kraftigt berusad när de hittade honom.

Kajsa Lind

kajsa.lind@kungsbackaposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar