Misshandel och bråk – stökig natt i Kungsbacka

Natten mot lördag skulle bli stökig. En person ska ha blivit sparkad, en taxichaufför och kund blev osams och en man var stökig på en krog. Sammanlagt skrivs tre anmälningar om misshandel och en person delges brottet våldsamt motstånd.

ANNONS
|

Det var vid klockan 22.14 under fredagen som den första händelsen larmades in. En man i 43-årsåldern med synliga skador i ansiktet, däribland bulor och blodvite, ska ha gått fram till två vakter som stod utanför Ester vin och bar. Han säger att han ska blivit misshandlad.

LÄS MER:Vittne larmade om påverkade ungdomar i Kungsbackaskogen

– En av vakterna larmar då polisen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen region Väst.

När polisen kommer till platsen, sitter mannen utanför restaurangen. När polisen hör mannen, börjar han berätta om vad han varit med om.

Två okända män ska ha dragit ner honom på marken och sparkat mot hans ansikte.

ANNONS

–Polisen skriver en anmälan om misshandel.

Mannen fördes därefter till akuten av patrullen, enligt stationsbefälet i Varberg.

Blev biten i örat och slagen i magen

Det var vid klockan 23.00 under fredagen som en man i 20-årsåldern ska ha blivit hotad, biten i örat och slagen i magen på Västergatan i Kungsbacka av en man i 30-årsåldern. Mannen som blivit slagen, berättade om händelsen för en vakt som i sin tur larmade polisen.

– En person är nu misstänkt men inte gripen. En anmälan har skrivits om misshandel och olaga hot. I nuläget är bara målsäganden hörd, säger stationsbefälet i Varberg.

Bråk mellan chaufför och kund

Fredagskvällen fortsätter och det blir nu natt. Klockan 01.32, ringer en taxichaufför i 25-årsåldern polisen, från Blombackavägen i Kullavik. En man i 20-årsåldern som varit kund, och som precis misshandlat honom, så att han börjat blöda i ansiktet, står utanför taxibilen. Polisen åker till platsen och försöker reda ut vem som slagit chauffören.

Det framkommer att chauffören ska ha hämtat upp kunden vid Avenyn och på något sätt ska de ha blivit ovänner.

LÄS MER:Polisen varnar för bedragare och falska poliser

– Det skrivs en anmälan om misshandel. Men när vi får tag i kunden, då blir det en motanmälan. Han säger att han ska ha blivit slagen av chauffören. Båda är identifierade men ingen är gripen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen region Väst.

ANNONS

Stökigt på Black Pearl

Klockan 01.53 är det stökigt på krogen Black Pearl, en gäst i 43–årsåldern stökar och beter sig illa. Två ordningsvakter tar hand om mannen.

– Polisen kommer dit och omhändertar personen för fylleri. När han nyktrar till kommer han delges brottet våldsamt motstånd, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen region Väst.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS