Den skadade mannen i 30-årsåldern ska ha tagit sig från Hisingen till Kungsbacka, där en förbipasserande larmade polisen. Arkivbild.
Den skadade mannen i 30-årsåldern ska ha tagit sig från Hisingen till Kungsbacka, där en förbipasserande larmade polisen. Arkivbild. Bild: Mats H Ljungqvist

Man hittad blåslagen vid Kungsbacka station

På måndagskvällen larmade en förbipasserande polisen, efter att blivit stoppad av en skadad man vid järnvägsstationen i Kungsbacka.
– Han hade en rejäl fläskläpp, en bula i ansiktet och ett rödsprängt öga, säger Thomas Fuxborg vid polisen.

ANNONS
|

Det var klockan 22.34 som polisen larmades till järnvägsstationen. En man blev stoppad av en annan man i 30-årsåldern som uppger att han blivit utsatt för ett personrån. Han var skadad och ska ha blivit fråntagen sin jacka och mobiltelefon.

Enligt polisens presstalesperson Thomas Fuxborg ska rånet ha skett två timmar tidigare, klockan 20.30-tiden vid Länsmanstorget på Hisingen.

– Det ska ha varit två gärningspersoner som rånat och slagit honom. Han hade en rejäl fläskläpp, en bula i ansiktet och ett rödsprängt öga, säger han.

Ingen misstänkt eller gripen

Hur den skadade mannen hamnat i Kungsbacka är under tisdagsmorgonen oklart. Polisen jobbar med en del utredningsåtgärder.

ANNONS

– Vi höll förhör med anmälaren och målsäganden. Det har ju hänt två timmar innan och på en annan plats, så vi ska kolla efter övervakningskameror och försöka spåra hans mobil, säger Thomas Fuxborg.

En anmälan om rån är upprättad, men än finns ingen misstänkt eller gripen.

LÄS MER:Man misstänks blivit slagen och rånad i centrum

LÄS MER:Arg ung kvinna döms för brott på två restauranger

LÄS MER:Kvinna slagen med knytnäve i Kungsbacka – började blöda

ANNONS