Hittade misstänkt stulna motorcyklar – en gripen

Polisen kunde gripa en misstänkt person efter att de hittat två motorcyklar som de misstänker är stulna. Polisen letar dock efter ytterligare gärningspersoner.

Det var vid tvåtiden på natten mot fredag som en polispatrull hittade en misstänkt stulen motorcykel på Lokes väg. Personen som hade kört motorcykeln hade dock lämnat platsen strax innan.

När patrullen letade i närområdet fick de information om att någon var tillbaka vid den stulna motorcykeln fast nu i bil. På platsen hittade de en mindre skåpbil intill den stulna motorcykeln.

– Det är två motorcyklar och en skåpbil som är tagna i beslag och det verkar som att de båda motorcyklarna är stulna. Jag vet inte riktigt var den andra motorcykeln hittades, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

En man i 50-årsåldern kunde också gripas efter att polisen letat i området.

– Det är bra polisarbete med tanke på att vi kunde gripa en och hittade motorcyklarna men det finns en del kvar att göra. Minst en gärningsperson verkar fortfarande vara på vift och eventuellt kan det vara ytterligare någon, säger Christer Fuxborg.

Polisen jobbar nu med att spåra ägarna till fordonen som togs i beslag.

Kajsa Lind

kajsa.lind@kungsbackaposten.se