Framgångar i Varberg

Tölö gymnastikförening Helgen den 24-25 mars deltog fyra stycken av Tölö Gymnastikförenings trupper i tävlingen Varbergsklassen. Först ut var tjejerna i trupp Cerise som tävlade i klass Brisen pool 1 där de lyckades kamma hem andraplatsen i tumbling. På trampetten gjordes grymma hopp och det var även tävlingspremiär i fristående för tjejerna.

Därefter var det dags för klass Brisen pool 2 som killarna i trupp Lime deltog i. Killarna tävlade i fristående för andra gången, och de gjorde kanonbra ifrån sig där de lyckades ta hem tredjeplatsen! Med supersnygga varv på både trampett och tumbling lyckades de även ta hem bronspokalen i mångkampen!

Trupp Violett ställde upp med ett lag i klass Kulingen och ett lag i Stormen. För tölötjejerna i Kulingen gick det riktigt bra. En bronsplats i fristående och i mångkampen tog dom hem silverpokalen. Härligt jobbat!

I Stormen var det svårare övningskrav som gällde men tjejerna kämpade på riktigt bra och körde många nya övningar både på trampett och tumbling, som laget fixade galant. I fristående blev det snubblande nära en tredjeplacering, bara 0,05 poäng från pallen!

Totalt i mångkampen blev det en sjätteplacering. En rolig helg med mycket gymnastik, glada hejarrop från läkaren såklart och nöjda tjejer och killar samt ledare! Grattis och grymt jobbat alla duktiga gymnaster, vi ledare är så stolta över er alla!

Elin Bengtsson, Kicki Höglander, Ronja Madsen