Fota juli i Kungsbacka – tävla om ett presentkort

Juli är här med besked – och det innebär såklart att vi startar upp en ny omgång av fototävlingen Månadens bild. Skicka in dina favoritbilder tagna i Kungsbacka under juli månad, så har du chansen att vinna ett presentkort.

ANNONS
|

Kungsbacka-Postens läsare är duktiga på att fota, och vi tycker mycket om att visa upp era mästerverk. Över 50 bidrag skickades in till tävlingen Månadens bild för juni – och inom kort kommer vi att avslöja vinnaren.

Men redan nu så inleder vi jakten på den bästa läsarbilden från Kungsbacka i juli!

Reglerna är desamma som varje månad: Bilden ska vara tagen någonstans i Kungsbacka kommun under den aktuella månaden. Max fyra bidrag per person och månad.

Bilderna publiceras

Skriv var och när bilden är tagen och döp mejlet till ”Månades bästa bild”. Och glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter, om du skulle vinna!

ANNONS

Kungsbacka-Posten publicerar era alster löpande här och i papperstidningen, och sista datum för att skicka in ditt bidrag är den 31 juli 2023.

Segraren utses efter månadens slut. Fotografen uppmärksammas i en artikel och vinner dessutom ett presentkort. Jury är i vanlig ordning Kungsbacka-Postens redaktion.

Så tävlar du

• Mejla in bilden till redaktion@kungsbackaposten.se

• Max fyra bidrag per person och månad.

• Kravet är att bilden ska vara tagen i Kungsbacka kommun under den aktuella månaden. I detta fall juli!

• Skriv var och när bilden är tagen.

• Skicka med dina kontaktuppgifter.

ANNONS