Arkivfoto

Flera påverkade män bakom ratten i helgen

Tre män är misstänkta för rattfylleri efter helgen. I ett av fallen misstänks mannen ha varit påverkad av narkotika och man hittade också misstänkt knark i bilen.

Det var på natten mot lördag vid halv ett på Kungsgatan som polisen stoppade en bil för en kontroll. Mannen som körde är i 25-årsåldern och polisen misstänker att han var påverkad av narkotika. Även en passagerare misstänks att ha använt narkotika och polisen hittade också misstänkt narkotika i bilen.

Föraren är nu misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk och passageraren för narkotikabrott eget bruk. Dessutom är de både misstänkta för innehav av narkotika.

Lite senare på natten på samma gata, strax före tre, blev ytterligare en man misstänkt för drograttfylleri efter att polisen stoppad honom för en kontroll.

Tidigare på kvällen, vid halv åtta, kontrollerade polisen en annan man i 25-årsåldern på Gamla Tölövägen som hade en mindre mängd narkotika på sig och han rapporterades för innehav av narkotika.

På natten mot söndag vid halv ett stoppade polisen en bilist på Inlagsleden. Föraren, som är en man, blåste 1,22 promille och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

Kajsa Lind

kajsa.lind@kungsbackaposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar