Fint tävlingsavslut och guldregn över Tölös truppgymnaster

Tölö Gymnastikförening

Den 17 november anordnade GF Tempo tävlingen Upphoppet och Grencupen i truppgymnastik, i Aranäshallen.

Tjejerna i trupp cerise från Tölö Gymnastikförening tävlade sin andra och sista tävling för terminen. Det var väldigt jämnt mellan trupperna och trots att tjejerna inte hamnade på prispallen så gick de därifrån med ett stort leende på läpparna och med en stor stolthet över vad de presterat. Vi ledare är superstolta och nöjda med hur grymma och gulliga våra gymnaster är, både mot varandra och mot andra tävlande lag, precis som det ska vara.  

Trupp Violett från Tölö GF ställde upp med två lag, ett i nivå 7 och ett i nivå 6 i Grencupen.  

Tjejerna i nivå 7 körde fina, höga hopp på trampetten, men tyvärr blev det lite missar som gjorde att dom hamnade utanför pallen. Men det gjorde bara att laget blev mer taggade inför tumblingen och vilken revansch det blev! Säkra och fartfyllda varv gjorde att tjejerna med råge tog hem guldmedaljen, så starkt gjort! Imponerande! Galet!  

Laget i nivå 6 hade även dom en mycket bra tävlingsdag. Säkra, snygga och fina varv både på trampett och tumbling och motståndarna hade inte en chans. Guld i både trampett och tumbling, så fantastiskt duktiga! 

Tack för stödet på läktaren, som vanligt! Ni är bäst på att peppa med hejarop och applåder! 

En bra avslutning på tävlingssäsongen! Nu blir det fullt fokus på föreningens traditionella juluppvisning som i år blir lördagen den 1 december i Aranäshallen.  

Ronja, Björn, Leia, Lovisa, Micke och Kicki