Extra årsmöte med underhållning

Pensionärsuniversitetet 30-årsjubilerande Pensionärsuniversitetet i Kungsbacka hade ett ganska välbesökt medlemsmöte på Skansen den 11 december. Detta var också ett extra årsmöte, påkallat av en smärre ändring i stadgarna. Under Kent Jiresjös ordförandeskap klarades allt av snabbt och i god ordning.

Så blev det underhållning med Refrängen, PU’s egen kör, under ledning av Karin Westin och med Hans Kindgren på keyboard. Vi fick höra och även sjunga med i såväl gamla välkända som en del nyare, mindre kända sånger. Soloinsatser av körmedlemmar blev mycket uppskattade.

Kaffe/te med lussekatt och pepparkaka intogs och så kom överraskningen: Lucia med tärnor och tomte gjorde entré. Unga förmågor, delvis från Kulturskolan, sjöng kända och mindre kända sånger a cappella i stämmor – mycket vackert och imponerande! Varmt tack till Amanda, Ella, Felicia, Klara, Mathilda och Thea! Ni var så bra!

Detta var det sista medlemsmötet på Skansen. Renovering förestår så PU kommer att hålla sina medlemsmöten i andra lokaler; hos Kungsbacka Dansklubb på Borgmästaregatan. Centralt det också. Nästa medlemsmöte blir den 26 februari 2018 då det också är årsmöte. Vårens program kommer att sändas ut den 29 dec.

Ordförande Werner Åberg tackade för det gångna året och önskade alla en god jul och ett gott nytt år.

Gunnar Lindvall