Dagens ungdom sköter sig

Har du nån gång funderat över hur det funkar med mobiltelefoner i skolan? Hur du enklast skyfflar grus eller vad som gör tidningens reportrar starstruck? Lyssna då på vår podd!

Lite drygt 30 minuter är avsnitt nummer fyra av Kungsbacka-Postens podd. Den finns tillgänglig på bland annat Podcaster eller där poddar finns eller längst ner här.

Denna gång pratar vi om mötet med Tobias Hysén, Kungsbacka DFF:s situation, bra uppfinningar och ekonomisk brottslighet. Mats H Ljungqvist berättar om när han var på dragspelsgala, vilket fick det att sprätta i benet på den förre hårdrockstrummisen från Östra Mölndal.

– Det svängde nått så in i! Det är kanske inte vad man tror, det var väldigt bra! konstaterade en smått tagen Ljungqvist.

Veckans gäst var läraren Anna-Maria Johansson, som undervisar på Smedingeskolan i Fjärås. Hon berättar att det inte finns något mobilförbud i ordets rätta bemärkelse.

– Men mobilerna samlas in för att vi ska få en mobilfri lektionstid, säger hon i podden.

Vi konstaterar att dagens ungdom tycks vara trevlig. Men det kan ha att göra med att vardagen bryts upp när ”tidningen kommer”.

Lyssna gärna!

Mats H Ljungqvist

mats.h.ljungqvist@kungsbackaposten.se

Tobias Sandblom

tobias.sandblom@kungsbackaposten.se