Tidsblåsning på simhallen

Jag känner mig helt överkörd av Kungsbacka simhall. Jag köpte ett årsband förra året och har utgått ifrån att jag kan simma där de tiderna det passar mig (vanligtvis runt 15-16 på vardagar). Nu plötsligt får man inte göra det längre. Varför? Ju, för att Kungsbacka simhall har sommarsimskola. Jag förstår att det är viktigt att barnen lär sig att simma men att stänga av hela simhall mellan 14-17 varenda dag under 2 månaders tid är helt fel! Vi är betalande gäster och Kungsbacka simhall ska inte bara strunta i oss och försöka tjäna ännu mer pengar på vår bekostnad.

Vad skulle folk säga om man, till exempel, köper ett Västtrafiks årskort och sedan säger de: ”nu, under 2 månader, får ni inte åka med oss mellan 14-17. Ni kan fortfarande göra det före 14 eller efter 17.” Men hallå! Om jag slutar jobbar vid 15 – ska jag då vänta till 17 för att få åka? Alternativt om gymmet som ligger bredvid simhallen Actic skulle säga så till sina medlemmar: ”nu får ni inte träna här de tiderna – vi ska ha andra gäster här under den tiden.”

Alla förstår ju att med både Västtrafik och gymmet (som exempel) skulle det blivit ohållbart. Varför håller Kungsbacka simhall med det då? För min del innebär det att jag förlorar 2 månader: både pengarna och min träning ryker på det sättet.

Jag kan acceptera när det är någon tävling för simmare någon gång – men inte att vi blir helt utkörda under 2 månaders tid!

En besviken motionssimmare