Svar till Susanne Andersson (SD)

Först några funderingar, är folk med rullator då särskilt damer ett fattigdomstecken någon som det alltid är synd om, vill man utpekas som sådan?

Inizio, källan som hänvisas till har också en undersökning (19/7-18 gällande verklighetsuppfattning, citerar: SD väljare är inte nödvändigtvis rasister, men har påvisbart sämst verklighetsuppfattning av alla väljare.

Ingen vill väl ha tiggare men att riva upp himmel och jord till höga sammanträdeskostnader helt i onödan eftersom det i Kungsbacka är ett ickeproblem då det knappt finns tiggare här. Det är ju djupt tragiskt att det inte fungerar i hemländerna men att som SD påstå att dom inte vill arbeta (vem skulle anställa en rom?) bara tigga har sin enkla förklaring, de som har nytta av tiggarna är SD själva. Partiet får ju sin näring på att utmåla de människor som befinner sig längst ner på samhällsstegen som parasiter, iklädda, (här kommer flyktingarna in också) med skurkaktig klädedräkt. Gång efter annan så visar SD att samhällsfrågor som berör vardagen där har SD:s representanter inte minsta susning, bara detta enfaldiga svammel om utlandsfödda.

PS: kommer det behövas regler för barn, idrottsklubbar etc. som går runt och vill ha stöd för skolresor idrott osv?

Jan-E