Arkivfoto

Insändarna som lästes mest 2017

En insändare i Kungsbacka-Posten är ett effektivt sätt att göra sin röst hörd i en lokal fråga. Här listar vi de fem som blev allra mest lästa under året som gick. Vill du skriva en egen insändare så kan du göra det här.

1) Förskolan har fullt upp med att vara barnvakt, enligt insändarskribenten som uppmanar alla föräldrar att ”rannsaka ert samvete och fråga er själva om ni verkligen använder förskolan på rätt sätt”. 

2) Distriktsläkare Lotta Faxén läxar upp Tommy Rydfeldt (L) med anledning av denna artikel. ”Att vår ledande sjukvårdspolitiker som är medicinskt outbildad och oerfaren framför dessa åsikter är farligt som jag ser det”, skriver Faxén. Vilket Rydfeldt svarar så här på.

3) Det är sjukt att lappa pendlarnas bilar tycker Kristina. ”Är det helt plötsligt inte viktigt att vara miljövänlig och ta pendeln in till stan?!”, frågar hon sig. 

4) Lägg ner alla klubbar och spara massor av pengar, föreslår Henrik S i en insändare som fullkomligt dryper av ironi.

5) Sjöaremossens framtid har engagerat många under året som har gått. Ett exempel på det är denna insändare med rubriken Tänk om och rädda Sjöaremossen.

Sammanställning: Jacob Humlén

jacob.humlen@kungsbackaposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar