Åkesson – inte Lööf bör hedras

Du skriver att du är imponerad över Annie Lööfs karaktärsfasthet, att under många år konsekvent arbetat för att Sverigedemokraterna inte ska få stor makt i riksdag och regering. För att sedan skriva,

– Tänk om de tyska politikerna under 1930-talet hade agerat likaledes vid nazismens intåg.

Jag börjar bli oerhört trött på dessa okunniga och historielösa uttalanden från människor som tar sig friheten att indirekt eller direkt jämföra oss Sverigedemokrater med nazister, och smeta på oss värderingar som inte existerar någon annanstans än i huvudet på människor som är totalt verklighetsfrånvända.

Som den ”omvärldsanalytiker” du kallar dig, har du nog missat göra din hemläxa.

Annie Lööf, som med ett parti med en mörk historia, med antisemitism och rasbiologi i ryggsäcken, som har haft nära kopplingar till nazismen, och som nu även har haft ett flertal islamister i partiet, borde fokusera på att hennes parti gör upp med sin mörka historia istället för att bara fanatiskt försöka motverka Sverigedemokraternas inflytande. Men det är viktigare än allt annat och man offrar tydligt hellre både sitt land och sitt folk.

Historien upprepar sig tyvärr… på samma vis som nazisterna kunde breda ut sig och ta makten då, kan islamister göra samma sak idag.

Annie Lööf som gjort uttalanden som att tillåta månggifte, att det inte skulle vara problem att ta emot 30-40 miljoner invandrare till Sverige. Annie Lööf som hellre skulle äta upp sin högersko än bli stödhjul åt Socialdemokraterna. Annie Lööf som gång efter annan gör kovändningar i sina politiska ställningstaganden. För Annie Lööf är nämligen bara intresserad av att plocka röster, inte att följa sin egen politik och är inte att lita på alls.

Nej, den enda partiledare som står rakryggad, oavsett hur hårt vinden blåser och som verkligen bör hedras är Jimmie Åkesson!

Carita Boulwén

Gruppledare, SD