Fem goda anledningar att hyra förråd

Vi flyttar, renoverar och köper nytt i allt större utsträckning. Därför ökar också behovet av att smidigt kunna förvara sina möbler och prylar.

– Vi är allt mer förändringsbenägna, rörliga och dynamiska. Vårt koncept fyller ett stort behov av att kunna magasinera sina saker både kort- och långsiktigt på ett smidigt och flexibelt sätt, säger Michael Fogelberg, VD på 24Storage.

24Storage erbjuder förråd med närhet, du ska kunna ha dina saker där du bor och verkar.

– Tanken är att erbjuda stor tillgänglighet. Det ska vara superlätt att både hyra och lämna sitt förråd. Vi har kunder som bara hyr för en dag samtidigt som många kunder har varit med sedan vi slog upp dörrarna i Kungsbacka, säger Michael Fogelberg.

Vi jobbar och studerar på olika orter – eller kanske utomlands en tid. Vi byter bostad, jobb, partner och soffa oftare nu än förr.

– Behovet blir allt större av att enkelt kunna förvara sina saker. Det är också perfekt för att ha säsongsrelaterade prylar på, som till exempel julpyntet eller trädgårdsmöblerna.

I slutet av året kommer 24Storage vara näst störst i Sverige på förrådslokaler, idag har de nio fastigheter och håller på att bygga upp sju nya på olika orter i Sverige.

– Vi ser egentligen inget slut på tillväxten, men vi vill växa i rätt takt. Vi utvecklar hela tiden våra system för att bli mer effektiva för ökad flexibilitet och säkerhet. I Kungsbacka har vi personal på plats sex dagar i veckan för att hjälpa dig att hitta rätt storlek och rätt typ av förråd för just dina behov.

Boka ditt förråd här! https://24storage.se/vara-forrad/kungsbacka/ 

Fem goda anledningar att hyra förråd

1) FLYTT OCH RENOVERING:

Förenkla processen vid visnings- och fotograferingstillfällen när du ska sälja din bostad. Den ser både större och fräschare ut utan massa onödiga saker.

– Det kanske också blir ett glapp mellan försäljning och inflyttning i din nya bostad, då kan du förvara dina saker hos oss. Det gäller även vid renoveringar då möbler kan vara i vägen eller riskeras att skadas, säger Michael Fogelberg.

2) PLATSBRIST:

Du kanske har ärvt saker eller flyttat från villa till en mindre lägenhet.

– Det finns saker som man inte vill slänga, som man tror sig kan komma att behöva längre fram.

Förvara dem ett tag och sortera när du bestämt dig vad som ska behållas.

3) FÖR FÖRETAG:

– Ungefär en fjärdedel av våra kunder är företag som behöver förvara sin bokföring, säsongsbetonade grejer, mässmaterial eller överblivna inventarier. Det är också smidigt för säljare som kör runt mycket att ha sina produkter förvarade i förråd på olika platser för att slippa släpa runt dem eller ha dem hemma.

4) FLEXIBILITET:

24Storage erbjuder förråd i flera olika storlekar och du kan enkelt uppgradera eller nedgradera efter behov.

– Vi har inga bindningstider, så du kan hyra så kort tid eller så länge du behöver.

5) SÄKERHET:

– Säkerheten är mycket viktig för oss. Vi har både kameraövervakning och larmsystem för att veta vem som är på plats. Vi ser också till att ha rätt försäkringar. Hos oss står dina grejer, säkert, tryggt, torrt och i samma skick som du lämnade dem i.